Játszós töri
A Történelmi Játszóházak foglalkozássorozat a történelem és rajz órákhoz kapcsolódó vagy akár kirándulások alkalmával osztályok vagy tanulócsoportok számára ajánlott programunk.
A Játszós Töri folyamatosan fejlődő és színesedő foglalkozásaival és kellékeivel lehetőséget nyújt a tanórákon elméletben megismert tények és történetek, történelmi és művészettörténet ismeretek élményszerű megtapasztalására, átélésére. A gyerekek ki tudják próbálni a régi kézműves tevékenységeket, tárgyakat készíthetnek és játékos  formában tanulnak, a szituációs játékok és interaktív tevékenységek segítségével.

A foglalkozások 100-120 percesek, a programra előzetes bejelentkezés szükséges e-mail-ben, telefonon vagy személyesen a Generációk Házában.

A jelentkező osztályok a választható témakörből egyet választanak és egyeztetés alapján, a nekik megfelelő időpontban tartjuk meg számukra a foglalkozást.

Kérjük a pedagógusokat, hogy a tervezett időpont előtt két héttel vegyék fel velünk a a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Részvételi díj:
700 Ft/fő/alkalom
 

Forrás : http://www.generaciokhaza.hu