Önkéntes munka a Generációk Házában
Kedves Érdeklődők!
 
2011 óta az érettségi bizonyítvány kiadásának alapfeltétele 50 óra önkéntes munka a középfokú nevelési intézményekben tanulók számára (2011. évi nemzeti köznevelésről szóló CXC. törvény).
Mi is számítunk középiskolások segítségére rendezvényeink lebonyolításában (Gyereknap, Hajci-hő-ség programsorozat, táborok stb. - lásd alább a táblázatban).

Amennyiben szeretnél velünk együtt dolgozni, kérünk, jelentkezz az intézményünkben, és add meg NEVED, TELEFONSZÁMOD, VALAMINT OLYAN E-MAIL elérhetőséged, melyet rendszeresen használsz/olvasol.

Szeretettel várunk csapatunkba!

ÖNKÉNTESSÉG A VÍRUSHELYZET ALATT:

A Generációk Háza NEM VÍRUSOS IDŐSZAKBAN mindig nagy szeretettel várja és fogadja azokat a középiskolás diákokat, akik intézményünknél szeretnék a közösségi szolgálatot teljesíteni.

Sajnos a házunk zárása óta nem tudunk munkát adni a fiataloknak, de örömmel vettük az Erzsébet Ifjúsági Alap kezdeményezését, amely ebben a nehéz időszakban az IKSZ jogi, törvényi hátterét, esetleges lehetőségeit fogja össze egy egész napos online rendezvény keretein belül.

A rendezvény ismertetője és az online regisztráció elérhető: http://unp.hu/hirek/iskolai-kozossegi-szolgalat-a-pandemias-idokben-oke-de-hogyan?

Forrás : http://www.generaciokhaza.hu